Montering af pillefyr i bedste kvalitet

Leder du efter en VVS-installatør med speciale i montering af pillefyr? Hos Johansen's VVS ApS har vi speciale i miljø- og energivenlige fyr som for eksempel pilleovne. Derfor kan altid forvente kvalitetsarbejde, når du benytter os. Vi ligger i Nykøbing Falster nær Stubbekøbing, og vi har kunder på blandt andet Lolland, Falster samt i Vordingborg.

Flere muligheder ved montering af pillefyr

​Vi tilbyder levering og montering af pillefyr, og vi udfører naturligvis også service på pillefyr. Det gælder også fyr, som vi ikke selv har monteret.

​​

Det er blevet populært at fyre med piller, og i mange tilfælde er det relativt enkelt at udskifte et olie- eller gasfyr med et fyr, som benytter piller.

Vi kan for eksempel tilbyde Black Star, som er budgetvenlig. Vi kan også tilbyde Vølund, som er lidt dyrere, men er vedligeholdelsesfrit. Efter monteringen kommer vi en gang om året for at lave service.

Det er vigtigt at servicere fyret, da det forlænger levetiden og sikrer, at varmekilden fungerer optimalt.

​Vi lægger vægt på, at vi skal have en tæt dialog med kunden og dermed sikre, at der er en gensidig tillid. Samtidig lægger vi vægt på at levere kvalitetsarbejde, som kunden bliver glad for i mange år.

Hvad koster det at få monteret et pillefyr?

​Vores pris for at levere og montere et pillefyr afhænger af mærke og model, men den afhænger også af, om der også er behov for reparation og tilpasning af for eksempel centralvarmeanlægget.

Det er også muligt at få monteret en pilleovn i stuen, som ikke opvarmer brugs- og centralvarmevand. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige løsninger, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Få et ufor​pligtende tilbud på en varmeløsning​​

Kontakt os gerne for at høre mere om billig opvarmning med piller, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på service og montering af pillefyr. Du kan ringe til os på telefon 21 35 75 73 eller 52 16 68 87 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@johansensvvs.dk.

​Johansen's VVS
​​på Facebook

Kontakt os​

Johansen's Vvs ApS

Grønsundsvej 240, 4800 Nykøbing

Rutevejledning

CVR: 40447741​

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt