Renovering af badeværelse der lever op til dine ønsker og krav

Badeværelsesrenovering for private og erhverv

​Kunne du tænke dig at få renoveret dit nuværende badeværelse, så det lever op til dine ønsker og krav i forhold til både funktionalitet og design? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Johansen's Vvs ApS har vi stor erfaring inden for renovering af badeværelse, som vi både varetager for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Vordingborg, Stubbekøbing og omegn samt på resten af Lolland-Falster.

Få et smukt resultat der matcher din smag og din bolig

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Vi har mange års erfaring med alt lige fra udskiftning af armaturer til opsætning af helt nye badeværelser. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat.

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du kan være sikker på at få lige netop det, som passer til din smag og til din bolig. 

​Skal hele badeværelset udskiftes?

Vi kan også klare alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal skiftes ud. Du slipper med andre ord for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere, når du vælger at lade os varetage dit projekt i forbindelse med et nyt badeværelse.

Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi, uden samtidig at gå på kompromis med komforten.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget en renovering af badeværelse koster? Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • Om du ønsker renovering af et stort eller lille badeværelse
  • Om du ønsker et nyt bad eller et nyt toilet
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til renoveringen

Vi tilbyder generelt set en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og vi udarbejder derfor med glæde et uforpligtende tilbud til dig, hvor prisen er i bund, og kvaliteten er i top. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit badeværelse! 

Kon​takt os for at få et tilbud på badeværelser

Du er velkommen til at høre mere om hvad vi tilbyder, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 21 35 75 73 eller 52 16 68 87. Du kan også skrive til e-mail info@johansensvvs.dk.

​Johansen's VVS
​​på Facebook

Kontakt os​

Johansen's Vvs ApS

Grønsundsvej 240, 4800 Nykøbing

Rutevejledning

CVR: 40447741​

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt