Luft til vand-varmepumpe og årlig varmepumpeservice​

Overvejer du at få en luft til vand-varmepumpe? Så står vi klar til at hjælpe dig! Hos Johansen's VVS ApS har vi stor ekspertise med levering og montering, og du kan altid forvente kvalitetsarbejde, når du ringer efter os. Vi ligger i Nykøbing Falster nær Stubbekøbing, og vi har kunder på blandt andet Lolland og Falster samt i Vordingborg.

Nye varmepumper skal også serviceres

En varmepumpe er både klimavenlig og giver et endnu bedre indeklima. Derfor er der flere og flere, som vælger en løsning med montering af varmepumpe, når fyret skal udskiftes, eller når de ønsker en lavere varmeregning. 

Vi sørger gerne for både levering og montering af varmepumpe. Herefter bør der komme enten en af vores samarbejdspartnere eller en du selv vælger, en gang om året og udfører varmepumpeservice. Dette sikrer at varmepumpen fungerer optimalt. Der er vigtigt at alle parametre er indstillet korrekt for at du får den bedste driftsøkonomi og en varmepumpe der holder i mangen år. Dårlig indstilling kan bevirke at kompressoren dør for tidligt, hvilket er hjertet i din varmepumpe.

Montering af varmepumpe sker i en tæt dialog med dig, da vi ønsker at skabe et tillidsfuldt forhold med vores kunder. I forlængelse med den gode dialog er det vigtigste for os, at vi leverer kvalitetsarbejde, som holder i mange år – hvilket vi agter at gøre hver gang, vi udfører en opgave.

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?

​Det kommer naturligvis an på hvilket mærke og hvilken model du ønsker, når vi foretager en montering af varmepumpe. Det kan også være nødvendigt med tilpasninger, hvis du går fra olie- eller gasfyr. 

Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, hvilket sikre dig en installation som du kan stole på, både med hensyn til varme, men også i forhold at den virkeligt yder et bidrag til klimaet.

Vi har konkurrencedygtige priser, og vi giver naturligvis råd og vejledning om de mange muligheder.

Kon​takt os for at få et tilbud på installation og service​

Ønsker du et godt tilbud? Kontakt os nu

Vi hører meget gerne fra dig, så vi sammen kan drøfte dine ønsker og muligheder. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 35 75 73 eller 52 16 68 87. Du kan også sende os en mail på info@johansensvvs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

​Johansen's VVS
​​på Facebook

Kontakt os​

Johansen's Vvs ApS

Grønsundsvej 240, 4800 Nykøbing

Rutevejledning

CVR: 40447741​

Indhent et gratis tilbud​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt